ΥΛΙΚΑ για δυο άτομα.
Μισό κιλό φρέσκο σπανάκι
2 Μεγ κρεμμύδια
2 Σκ σκόρδο
Άνηθου 2 κουταλιές της σούπες καλά γεμάτες
Αλάτι, πιπέρι, λάδι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε τηγάνι τσιγαρίζω πρώτα τα κρεμμύδια και το σκόρδο
Ρίχνω το σπανάκι μου σε μικρά κομμάτια και αφήνω να μαράνει καλά τόσο όσο να αρχίσει να κολλάει στο τηγάνι ,ρίχνω λίγο λάδι ακόμα το αλάτι το πιπέρι και τον άνηθο..τηγανίζω μέχρι να ψηθεί καλά...εγώ αφήνω λίγο να μου κολλήσει στο τηγάνι γίνεται ωραιότερο.
Φαγάκι απ τα παιδικά μου χρόνια.. μας το έφτιαχνε η μανούλα μου το έβαζα επάνω στο ψωμί και το έτρωγα με τόση λαχτάρα..!! Συνοδεύουμε με πατάτες τηγανιτές !!!
Gogo Samiou--ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ