Αρχικά προθερμαίνω το φούρνο μου στους 250 °¢,να είναι έτοιμος.
Λιώνω σε μπεν μαρί 200 γρ μαργαρίνη και 375 γρ κουβερτούρα και σβήνω το μάτι αφήνοντας το πάνω για να διατηρηθεί ζεστό.
Χτυπώ με το μίξερ 7 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου μαζί με 1 φλυτζάνα ζάχαρη,μέχρι να αφρατέψουν και να γίνουν κρεμώδη.
Προσθέτω 1 και 1/2 φλυτζάνα αλεύρι για όλες τις χρήσεις και συνεχίζω να ομογενοποιηθούν, χαμηλώνοντας ταχύτητα...έπειτα ρίχνω και τη λιωμένη σοκολάτα και ανακατεύω τα δύο μείγματα Βουτυρώνω και αλεύρων καλά μια φόρμα,γεμίζω με το υλικό μου και ψήνω ακριβώς για 9 λεπτά.
Αφήνω να κρυώσει και ξεφορμάρω.
Το γλυκό αυτό κόβεται και σερβίρεται παρουσία των καλεσμένων,για να δουν τη σοκολάτα να ρέει μια και είναι ρευστό αυτή είναι και η γοητεία του.!!!
Νομίζω ότι πρέπει να μείνει δυο- τρεις ώρες πριν κοπεί κι όχι αμέσως μόλις βγει απ' το φούρνο,για να σταθεί και να νοστιμίσει....την επόμενη μέρα είναι καλύτερο...αν,λέω,αν μείνει....καλή επιτυχία!!!
Katerina Zaxarioudaki-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ