ΜΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ ΝΟΣΤΙΜΗ ΖΑΜΠΟΝΟΤΥΡΟΠΙΤΑ!
ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
1 πακέτο φύλλο κρούστας,
250 γραμμάρια Βιτάμ,
250 γραμμάρια σε κυβάκια κασέρι,
250 γραμμάρια ψιλοκομμένο ζαμπόν,
4 αυγά,
1 νεροπότηρο γάλα φρέσκο,
πιπέρι,
και μια φόρμα του κέικ
Βουτυρώνουμε πάρα πολύ καλά την φόρμα.
Ανοίγουμε μπροστά μας τα φύλλα και τα κόβουμε στην μέση
Βάζουμε μισό φύλλο στην μια μεριά της φόρμας και μισό στην άλλη,το βουτυρώνουμε με λιωμένο Βιτάμ και τοποθετούμε δεύτερη σειρά.
Βουτυρώνουμε βάζουμε λίγη γέμιση και συνεχίζουμε την ίδια διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα φύλλα.
Στο τέλος χτυπάμε τα αυγά με το γάλα σε ένα μπολ και τα ρίχνουμε πάνω στην πίτα,τρύπα με παντού να το απορροφήσει.
Ψήνουμε.στους 180 βαθμούς για 1 ωρα!!!!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".