Για το φύλλο
400 γρ. Αλεύρι
1 αυγό
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι- πιπέρι
Λίγο νερό.
Ζυμώνω όλα τα υλικά μαζί και τα ανοίγω σε δυο φύλλα
Για τη γέμιση
1/2 κιλό φέτα
250 γρ. Ανθότυρο
Λίγη κρέμα γάλακτος
Πιπέρι
Φρέσκια ρίγανη η δυόσμος
2 αυγά
Τι κάνω
Ανοίγω το φύλλο και στρώνω ένα ταψάκι λαδωμένο με το φύλλο μου.
Αδειάζω τη γέμιση και βάζω και το δεύτερο φύλλο.
Αλείφω με αυγό, χαράζω τη πίτα μου και πασπάλιζα με σουσάμι. Ψήνω στους 170 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου.
Οι λιχουδιές της Εφης
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ