Υλικά!
180 γρ. Κουβερτούρα
1/2 φλ. Βούτυρο
2 αυγά
1/2 φλιτζάνι άσπρη ζάχαρη
1/3 του φλ. Καστανή ζάχαρη
1/4 του φλ. Κακάο
6 κ.σ. Αλεύρι
1 κ.γ. Μπεκιν
2 βανίλιες
Λίγο αλάτι
1 φλ. Καρύδια χοντροκομμένα η καβουρντισμένο πεκαν
1 φλ. Κόκκους σοκολάτας
120 γρ. Λευκή σοκολάτα
120 γρ. Σοκολάτα Γάλακτος
Λιώνουμε τη κουβερτούρα με το βούτυρο σε μπεν Μαρί
Χτυπάμε τα αυγά με τα δυο είδη της ζάχαρης.
Ενσωματώνουμε τη λιωμένη σοκολάτα, προσθέτουμε τα Στερεά υλικά και ανακατεύουμε.
Στο τέλος ρίχνουμε τις σοκολάτες σε σταγόνες.
Βάζουμε με κουτάλι, αραιά γιατί απλώνουν και ψήνουμε για 8-10 ´ στους 170 ο.
Έφη Καρεκλά
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ