ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ ΝΤΟΝΑΤΣΑΚΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ!ΑΦΡΑΤΑ,ΓΕΥΣΤΙΚΑ, ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΑ!
ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ:
Βάζουμε στο μπολ 2 νεροπότηρα χλιαρό νερό,
2 νεροπότηρα χλιαρό γάλα,
50 γραμμάρια νωπή μάγια,
και λίγο αλευράκι κάνουμε έναν χυλό και το αφήνουμε σκεπασμένο 10 λεπτά.
Στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα
4 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο,
λίγο αλάτι,
λίγη ζάχαρη,
2 αυγά
και αλεύρι τόσο όσο να έχουμε μια ζύμη αφράτη,μαλακή.
Το σκεπάζουμε 2 ώρες.
Στην συνέχεια τα κάνουμε ότι σχέδιο θέλουμε τα αφήνουμε μισή ώρα και τα τηγανίζουμε σε καυτό καλαμποκέλαιο.
Διακοσμούμε με ότι θέλουμε!
Tzeni Tsanaktsidou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ