Ντόναντς να γλύφουμε και τα δάχτυλά μας !!!!
Βάζουμε στο μπολ 200 ml γάλα,
20 γραμμάρια μάγια νωπή,
Ανακατεύουμε με πιρούνι.
Ρίχνουμε 60 γραμμάρια ζάχαρη,75 ml σπορέλαιο,2 αυγά,ξύσμα ενός λεμονιού και 1 βανίλια.
Τα ζυμώνουμε το σκεπάζουμε και το αφήνουμε 2 ώρες.
Στην συνέχεια το ανοίγουμε ένα φύλλο παχύ κάνουμε ότι σχέδια θέλουμε και τα τοποθετούμε στο ταψί σκεπάζοντας τα άλλη μισή ώρα.
Στην συνέχεια τα τηγανίζουμε σε μπόλικο καυτό σπορέλαιο.
Ρίχνουμε γλάσο λευκής σοκολάτας,και απλής κουβερτούρας άπλα τα φτιάχνουμε τις λιώνουμε σε μπεν Μαρί με λίγο βούτυρο!!
Tzeni Tsanaktsidou "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ