Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ντονατσάκια σπέσιαλ !!!!


ΝΤΟΝΑΤΣΑΚΙΑ ΣΠΕΣΙΑΛ, ΑΦΡΑΤΑ,ΓΕΥΣΤΙΚΑ,ΑΠΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ!

Βάζουμε στο μπολ 2 νεροπότηρα χλιαρό γάλα,με 2 νεροπότηρο χλιαρό νερό,2 κυβάκια μάγια νωπή,και λίγο αλεύρι να γίνει ένας χυλός!
Οπότε το αφήνουμε για 10.λεπτά!
Στην συνέχεια προσθέτουμε μέσα 4 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο,λίγο ζάχαρη,λίγο αλάτι,2 αυγά,ανακατεύουμε και προσθέτουμε αλεύρι τόσο όσο να επιτύχουμε αφράτη ζύμη!
Οπότε την σκεπάζουμε για 1 ώρα!





Στην συνέχεια την ζυμώνουμε την ανοίγουμε φύλλο πάχους 1 εκατοστού και με.ένα ποτηράκι κόβουμε δισκάκια τα οποία τα σκεπάζουμε για 45 λεπτά!
Οπότε στην συνέχεια βάζουμε στην κατσαρόλα,η τηγάνι καλαμποκέλαιο,σπορέλαιο και τα τηγανίζουμε!


Τα τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί!
Τα τρώμε όπως θέλουμε:Η σκέτα,η με ζάχαρη,η με Μερέντα,η με μαρμελάδα!!

Tzeni Tsanaktsidou‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".