Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

Σολομός στον φούρνο με σάλτσα από λεμόνι !!!



Έκοψα ένα κομμάτι σολομό στην μέση και τον αλατοπιπέρωσα.
Ξύσμα από μισό λεμόνι και μία κουταλιά της σούπας  βούτυρο και μια κουταλιά  σούπας  χυμό λεμονιού και άνηθο μια κουταλιά σούπας,
Τα απλώνω παντού σε όλο το ψάρι και το ψήνω στους 180 με αέρα περίπου 20 με 30 λεπτά η μέχρι να δείτε το ψάρι να έχει πάρει ένα ωραίο χρώμα.
Ο σολομός αν είναι με δέρμα , είναι ακόμα πιο νόστιμος και δεν στεγνώνει!!
Είχε εξαιρετική γεύση !!!

Kassie Goudi-οι χρυσοχέρες -ηδες

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ