Για τη βάση: 250γρ μπισκότα digestive
80γρ βούτυρο
Για την κρέμα:
250γρ κρέμα γάλακτος
100γρ άχνη ζάχαρη
300γρ τυρί κρέμα
Ξύσμα λεμονιού
Επικάλυψη μαρμελάδα φράουλα την έχω φτιάξει -εσείς αν δεν έχετε βάλτε έτοιμη .
Εκτέλεση :
θρυμματίζουμε τα μπισκότα και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο... αν θέλουμε στρώνουμε σε φόρμα ή φτιάχνουμε ατομικά cheesecake όπως στη φώτο.
Βάζουμε την κρέμα γάλακτος στον κάδο του μίξερ μαζί με την άχνη και χτυπάμε μέχρι να σφίξει αλλά όχι πολύ.
Προσθέτουμε το τυρί κρέμα και το ξύσμα λεμονιού και συνεχίζουμε για λίγο το χτύπημα.
Και έτοιμο.
Συναρμολογούμε
Βάζουμε το μπισκότο και από πάνω την κρέμα αφήνουμε στο ψυγείο για να σφίξει και να παγώσει και μετά από 1 ώρα ενδεικτικά βάζουμε την μαρμελάδα και έτοιμαααα !! Καλή απόλαυση...🍰🍰
Xara Koutentaki-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ