Υλικά
Σχεδόν ένα πακέτο μακαρόνια
10 λωρίδες μπέικον
2 πράσα σε ροδέλες
300 γρ τυρί που λιώνει
1 κεσεδάκι γιαούρτι η 200 γραμμάρια
4 κουταλιές σούπας γάλα
2 αυγα
1 ντομάτα
Εκτέλεση
Πρώτα βράστε σε αλατόνερο τα μακαρόνια, στραγγίστε βουτυρώστε τα και αφήστε τα στην άκρη.
Σε ένα τηγάνι βάλτε λίγο λάδι και τσιγαρίστε τα πράσα με το μπέικον.
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα δυο αυγά το γάλα το γιαούρτι και το τυρί.
Βάλτε τα μακαρόνια σε μια βάση από τάρτα η σε ένα μακρόστενο ταψάκι ρίξτε επάνω το πράσο με το μπέικον και από πάνω το μείγμα με το τυρί κ γιαούρτι.
Κόψτε λεπτές φέτες ντομάτας και στολίστε επάνω την τάρτα.
Ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο για 25 λεπτά η μέχρι να ροδίσει καλά από πάνω.
Ιδανικό και για μπουφέ..!!
Gogo Samiou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ