ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ....τέλεια και πολύ εύκολη....Η συνταγή είναι της κ.Βασουλινας Ρουμπεση
Μπουγάτσα με ζαχαρούχο γάλα
Υλικά
1 πακέτο φύλλο Βηρυτού
250 γρ. βούτυρο αγελάδας
1 ζαχαρούχο γάλα
1 εβαπορέ
400ml φρέσκο γάλα
2 αυγά
2 βανίλιες
ζάχαρη άχνη και κανέλα για το πασπάλισμα
Προετοιμασία
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα στους 200 για 10 λεπτά,
βουτυρώνουμε το ταψί μας και βάζουμε σουρωμένα τα φύλλα Βηρυτού και τα περιχύνουμε με το λιωμένο βούτυρο.
Κατεβάζουμε στους 180 και ψήνουμε μόνο τα φύλλα για 12 λεπτά. Μετά τα 12 λεπτά ανακατεύουμε το ζαχαρούχο, το εβαπορέ, το φρέσκο γάλα, τις βανίλιες και τα αυγά μας και τα ρίχνουμε στα καυτά φύλλα.
Ψήνουμε για ακόμα 25 με 30 λεπτά.
Όταν την βγάλετε πασπαλίζετε με άχνη-κανέλα!!
Η συνταγή είναι από Τρελοκουζινα
Της Βασουλας.
Εύη Ρουσσοπούλου"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".