Υλικά
4 αυγά
250 γραμ Βιτάμ
2φλυτζανια τσαγιού και δυο κουταλιές της σούπας ζάχαρη
3 βανίλιες η μια βανιλέτα της alsa
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
ένα αλεύρι φαρίνα 500 γρ
ένα φλιτζάνι τσαγιού γιαούρτι στραγγιστό
Καλό χτύπημα αυγά με ζάχαρη να γίνει σαν αφρός.
Μέτα το Βιτάμ βανίλιες γιαούρτι και τέλος το αλεύρι χωρίς όμως μίξερ με το χέρι ανακατεύουμε.
Όταν μπεί το αλεύρι το ρίχνουμε σε φόρμα βουτυρωμένη σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε στους 170 μια ώρα σε Μπεν Μαρί μιάμιση κουβερτούρα με λίγο λάδι.
Ανακατεύουμε και γλασάρομαι το κέικ και αν θέλετε βάζετε αμύγδαλο ψημένο χοντροκομμένο εγώ δεν είχα και έβαλα καρύδι.
Anastasia kyr-οι χρυσοχέρες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ