Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2018

Ψωμάκι σπιτικό !!!



Ένα ζεστό ζεστό ψωμάκι για ένα όμορφο πρωινό!! Ψωμί στην γάστρα χωρίς ζύμωμα !!!


ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σε μια λεκάνη 2 φακελάκια μαγιά, 1 κουτάλια αλάτι κοφτή,2 1/2 κούπες χλιαρό νερό και 4 1/2 κούπες αλεύρι για ο.χ ανακατεύουμε καλά με μια κουτάλα ξύλινη και αφήνουμε όλη νύχτα.
Προθερμαίνουμε στον φούρνο την γάστρα για 20 λεπτά στους 200.
Ανοίγουμε ρίχνουμε το μείγμα και αλευρώνουμε ελαφρά.

Ψήνουμε για 45λεπτά με κλειστό το καπάκι και περίπου αλλά 40 λεπτά χωρίς  καπάκι -ο χρόνος ανάλογα τον φούρνο .

Athena Kousta‎"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ