Πιο εύκολο γλυκάκι και πιο γρήγορο με λίγα υλικά δεν γίνεται !!!!
Υλικά
1 Συσκευασία σαβαγιάρ
Κρέμα βανίλιας η κλασική του Γιώτης
λίγο γάλα φρέσκο
Ινδοκάρυδο
Τα βουτάμε τα σαβαγιάρ προσεκτικά στο γάλα για πολύ λίγο, γιατί μουλιάζει εύκολα,και τα αλείφουμε με κρέμα βανίλιας να γίνει σαντουιτσάκι.
Συνεχίζουμε μέχρι να τελειώσει η συσκευασία,το πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδοκι ένα κερασάκι , και τα διατηρούμε στο ψυγείο.
Καλή επιτυχία!!
Panagiota Kiriakou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ