Υλικά:
1 μέτριο κουνουπίδι,
5-6 φρέσκα κρεμμυδάκια,
1 κολοκυθάκι,
1 ντομάτα,
1 πιπεριά Φλωρίνης,
άνηθο, δυόσμος,
1 αυγό,
τριμμένη φρυγανιά( όσο πάρει μέχρι να στέκεται το μείγμα) ,
1 κούπα τριμμένο τυρί εγώ έβαλα mix τυριών ,
αλάτι πιπέρι
λίγο λαδάκι
μισό κύβο κνορ.
Εκτέλεση:
Βράζουμε το κουνουπίδι ένα τέταρτο κ μόλις κρυώσει το κάνουμε πολτό.
Όχι το σκληρό μέρος.ρίχνουμε λίγο αλάτι κ στίβουμε να φύγουν τα υγρά.
Σε μια λεκάνη ρίχνω τα υπόλοιπα υλικά ψιλοκομμένα η μπλέντερ ότι σας αρέσει , ανακατεύουμε κ στη συνέχεια ρίχνω το πολτό κουνουπιδιού.
Αφήνω να δέσουν τα υλικά όλα μαζί στο ψυγείο για μια ώρα , εγώ τα άφησα όλη νύχτα.
Στη συνέχεια τα αλεύρωσα κ τα τηγάνισα σε καυτό λάδι.
Έκανα κ κάποια στο φούρνο στη λαδόκολλα τα οποία βγήκαν εξίσου καλά!
Καλή μας όρεξη!!
Maria Veskouki"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ