Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Τούρτα με ινδοκάρυδο !!!



Τούρτα με ινδοκάρυδο πολύ αφράτη !!!

Για το παντεσπάνι
5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη
1 μπέικιν
1 και μισή κούπα αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν
1 φλυτζανάκι του ελληνικού καφέ νεράκι

Για τις κρέμες
Για την μέσα κρ'εμα..χτύπησα μια έτοιμη κρέμα στιγμής με 400 ml κρύο γαλα και για από  επάνω 1 μόρφατ με μισό κουτί ζαχαρούχο η γκαρνί.. ότι θέλετε.
Χτυπάμε τα αυγά με την ζάχαρη να αφρατέψουν.
 Ρίχνουμε το αλεύρι με το μπέικιν και το νεράκι .
Παίρνουμε ενα ταψάκι 26εκ και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 25 με 30 λεπτά.
Θα το δείτε θα ξεκολλάει από  τα τοιχώματα.
Το αφήνουμε να κρυώσει.
Το κόβουμε στη μέση ρίχνουμε λίγο σιρόπι ή κομπόστα κάτι  τέτοιο να ποτίσει λιγάκι.
Και το στήνουμε.
Η διακόσμηση ότι.θέλουμε κ έχουμε.
Εβαλα καρύδα φράουλες και σοκολατάκια BOUNTY με καρύδα που τα πάτησα να  γίνουν στρογγυλα έβαλα λίγο ζαχαρουχο από πάνω και  καρύδα..!!! Καλή επιτυχία!!!

Θεοδοσια χαλβατζη-οι χρυσοχερες-ηδες


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ