Εξαιρετική συνταγή για Λεμονόπιτα πανεύκολη !!!
ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 3 αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,6 κουταλιές της σούπας φαρίνα απ αλεύρι,2 βανίλιας και τα ανακατεύουμε αυτά εκτός φωτιάς.
Ζεσταίνουμε σε άλλη κατσαρόλα 750ml γάλα,με 3 φλούδες λεμονιού.
Οπότε ρίχνουμε το γάλα ζεστό στο μείγμα αυγών ανακατεύουμε και το βάζουμε στην φωτιά να γίνει κρέμα ανακατεύοντάς το.
Το κατεβάζουμε και το σκεπάζουμε με μεμβράνη καλά να κρυώσει.
ΖΥΜΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μπολ 3 αυγά,150 γραμμάρια ζάχαρη,80 ml σπορέλαιο,2 βανίλιες και ανακατεύουμε με σύρμα τέλος ρίχνουμε 500 γρ αλεύρι φαρίνα χούφτα χούφτα.
Συνεχίζουμε κόβουμε την ζύμη σε δύο μέρη,παίρνουμε το πλάστη τα ανοίγουμε φύλλο ίσα με το ταψάκι μας βάζουμε το ένα φύλλο κάτω,κρέμα πάνω του και κλείνουμε με το άλλο.
Κλείνουμε καλά της άκρες με πιρούνι,την τρυπάμε παντού,την αλείφουμε με σπορέλαιο και την ψήνουμε στους 18Ο βαθμούς για 45 λεπτά.Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!
Από Τzeni Tsanaksidou--Aγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε μαγειρική !!!
ΚΡΕΜΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στην κατσαρόλα 3 αυγά και τα χτυπάμε με σύρμα στην συνέχεια ρίχνουμε μέσα 6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,6 κουταλιές της σούπας φαρίνα απ αλεύρι,2 βανίλιας και τα ανακατεύουμε αυτά εκτός φωτιάς.
Ζεσταίνουμε σε άλλη κατσαρόλα 750ml γάλα,με 3 φλούδες λεμονιού.
Οπότε ρίχνουμε το γάλα ζεστό στο μείγμα αυγών ανακατεύουμε και το βάζουμε στην φωτιά να γίνει κρέμα ανακατεύοντάς το.
Το κατεβάζουμε και το σκεπάζουμε με μεμβράνη καλά να κρυώσει.
ΖΥΜΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μπολ 3 αυγά,150 γραμμάρια ζάχαρη,80 ml σπορέλαιο,2 βανίλιες και ανακατεύουμε με σύρμα τέλος ρίχνουμε 500 γρ αλεύρι φαρίνα χούφτα χούφτα.
Συνεχίζουμε κόβουμε την ζύμη σε δύο μέρη,παίρνουμε το πλάστη τα ανοίγουμε φύλλο ίσα με το ταψάκι μας βάζουμε το ένα φύλλο κάτω,κρέμα πάνω του και κλείνουμε με το άλλο.
Κλείνουμε καλά της άκρες με πιρούνι,την τρυπάμε παντού,την αλείφουμε με σπορέλαιο και την ψήνουμε στους 18Ο βαθμούς για 45 λεπτά.Πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη!
Από Τzeni Tsanaksidou--Aγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε μαγειρική !!!
