Συκώτι Μοσχαρίσιο κοκκινιστό με ρύζι κίτρινο !!!
Υλικά
ελαιόλαδο
Ένα κρεμμύδι μεγάλο,
ένα κιλό συκώτι μοσχαρίσιο,
2 καρότα
μισό ποτήρι κρασί,
μισό κουτί χυμό τομάτας,
κανέλα,
γαρύφαλλο,
αλάτι, πιπέρι.
Βάζουμε το λάδι με το κρεμμύδι και το σοτάρουμε για λίγο .
Προσθέτουμε το συκώτι και σοτάρουμε κι αυτό για λίγο και το σβήνουμε με το κρασί .
Συνεχίζουμε προσθέτοντας τα υπόλοιπα όπως καρότα ντομάτα κανέλα αλάτι πιπέρι κανέλα και σκεπάζουμε το φαγητό μας με νερό και βράζουμε για μισή ώρα ανάλογα πόσο μικρά έχουμε κόψει τα κομμάτια και να δούμε να δέσει η σάλτσα .
Σερβίρουμε με ρυζάκι, μακαρόνια, πατάτες ή ότι άλλο επιθυμούμε...
Καλή σας όρεξη!!
Maria Athousaki Spanakou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
