Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019

Πάβλοβα !!!


Υλικά

Μαρέγκα: 200 γρμ. Ασπράδι
200 γρμ ζάχαρη κρυσταλλική
200 γρμ άχνη ζάχαρη
Χτυπάμε πρώτα το ασπράδι και μετά σταδιακά προσθέτουμε τη κρυσταλλική ζάχαρη.
Αφού γυαλίζει και στέκεται η μαρέγκα ρίχνουμε και την άχνη , χτυπάμε πάντα στη μεσαία ταχύτητα. Ψήνουμε για 3,5 ώρες σε προθερμασμένο φούρνο στους 90 βαθμούς.
Δεν ανοίγουμε τον φούρνο μέχρι να κρυώσουν εντελώς οι μαρέγκες.

Κρέμα τυριού:
500 γρμ κρέμα Γάλακτος
250 γρμ κρέμα τυριού
100 γραμ ζάχαρη τα χτυπάμε καλά να πήξει η κρέμα και τη βάζουμε στο ψυγείο.

Σάλτσα φράουλας
500 γρμ φράουλες
100 γρμ ζάχαρη
Τα βράζουμε σε μια κατσαρολίτσα μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα.
Τη στήνουμε την ώρα που θα τη σερβίρουμε.

Ntina Kyriakidou-οι χρυσοχερες-ηδες


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ