Συνταγή
Για την γέμιση:
2 στήθη κοτόπουλου βρασμένα και κομμένα σε κομματάκια
6 φέτες Μπέικον κομμένο σε κομματάκια
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πράσινη πιπεριά
1 καρότο
2 ξερά κρεμμύδια
3κσ κρέμα τυριού
200 γρ.γάλα εβαπορέ αδιάλυτο
150 γρ. Φέτα τριμμένη
200 γρ. Κασέρι τριμμένο
Ψιλοκόβω ολα τα λαχανικά και τα σοτάρω με το κρεμμύδι όπως και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος προσθέτω τυριά ..κρέμα..γάλα και ανακατεύω... αφήνω να κρυώσει η γέμιση.
Για την ζύμη:
200 γρ. γιαούρτι
200 ml σπορέλαιο
200 ml νερό
550 γρ. Φαρίνα απ
Λίγο αλάτι
Όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνω.
Ανοίγω δυό φύλλα ..
Στρώνω το ένα φύλλο,απλώνω την γέμιση και από πάνω απλώνω το δεύτερο φύλλο.
Γυρίζω προς τα μέσα το κάτω φύλλο που το άνοιξα μεγαλύτερο να γίνει Κόθρος.
Αλείφω με μείγμα γάλακτος και λαδιού, πασπαλίζω με σουσάμι και ψήνω στον αέρα στους 180 για 40 λεπτά!
Καλή επιτυχία!
Συνταγή από Margarita Kariwtou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ