ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΗ:
Βάζουμε στο μπολ 3 αυγά,1 ποτήρι σπορέλαιο, 2 κουταλάκια ξύσμα πορτοκαλιού ,1 ποτήρι ζάχαρη και τα ανακατεύουμε με σύρμα.
Στην συνέχεια ρίχνουμε,1 βανίλια,1 φακελάκι Μπέικιν,1 ποτήρι αλεύρι και ανακατεύουμε με σύρμα.
Συνεχίζουμε ...ρίχνουμε περίπου 4,5 ποτήρια αλεύρι και ζυμώνουμε θέλουμε μαλακή ζύμη.
Οπότε την τοποθετούμε στον πάγκο μας την ζυμώνουμε,και βγάζουμε λίγη και την κάνουμε με κακάο.
Την ζύμη με κακάο παίρνουμε λίγη λίγη και κάνουμε κορδόνια λεπτά.
Οπότε την άλλη ζύμη την κάνουμε μικρά.μπαλάκια πάνω στα μπαλάκια βάζουμε γύρω γύρω κορδόνια με το κακάο.
Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα στο ταψί και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο για 15 λεπτά.
Διακόσμηση σοκολάτα με κρέμα γάλακτος λιωμένη !!!
Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε μαγειρική !!! Αγαπάμε ζαχαροπλαστική !!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ