Υλικά
• 1 ζαχαρούχο
• φακελάκι καρύδα (150γρ)
• 1 κουβερτούρα (200γρ)
• 2 ΚΣ ηλιέλαιο
1- Ανακατεύω το ζαχαρούχο με την καρύδα.
Σκεπάζω και βάζω στο ψυγείο να πήξει (για να μπορούμε να δώσουμε σχήμα)
2- Εφτιαξα τις μπαλιτσες και εβαλα στη κατάψυξη 10' να παγώσουν λίγο.
3-Σε ένα μπολ σπάω την κουβερτούρα και βάζω φούρνο μικροκυμάτων για 2'.
Βγάζω ανακατεύω και ξανά βάζω για άλλο 1', ανακατεύω μέσα το ηλιέλαιο.
4- Βουτάω στη σοκολάτα τις μπαλιτσες και στα χαρτάκια μπαίνουν.
Βάζουμε ψυγείο.
Είναι 11γρ το καθένα, 47 σοκολατάκια.
Συνταγή από Marilena Pappa"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
Και από Κωνσταντίνα Μιχαλοπούλου
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ