Υλικά:
1½ ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι σπορέλαιο
1 ποτήρι ζάχαρη
1 κ.γ σόδα
1 κ.γ μπέικιν πάουντερ
4 κ.γ κανέλα
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις: όσο πάρει ! Να γίνει μαλακή η ζύμη κ να μην κολλάει στα χέρια!
Όλα τα υλικά μαζί ανακατεύουμε και τέλος προσθέτουμε λίγο λίγο το αλεύρι .
Πλάθουμε κουλουράκια .
Λαδόκολλα στο ταψί και ψήσιμο: 180ο (αντιστάσεις και αέρα) 15-20 λεπτά!!!!
Συνταγή από Φωτεινή Δαρδαμάνη-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
