Τούρτα τσιζ κέικ του 10'λεπτουμε κομματάκια μπισκότου ορεο και σιρόπι φράουλας,έγινε πλέον η αγαπημένη μας !! Είναι απλά υπέροχη!!
Υλικά
2 συσκευασίες των 300 γραμμ.Φιλαδέλφεια
200 γραμ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
3 κουταλιές της σούπας άχνη
3 συσκευασίες μπισκότα ορεο
1/4 Βιτάμ πακέτο
Λιώνουμε τα μπισκότα στο μπλέντερ 2 πακέτα και μισό και προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο, Ανακατεύουμε και στρώνουμε σε τσέρκι η αποσπόμενο ταψί το βάζουμε ψυγείο να παγώσει.
Κατόπιν χτυπάμε στο μίξερ το Φιλαδέλφεια με την άχνη.
Όσο γλυκό το θέλει ο καθένας.
Καλό είναι να ξινίζει λίγο γιατί θα βάλουμε και μαρμελάδα πάνω.
Προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος να γίνει αφράτο μείγμα,
Τέλος ρίχνουμε το μισό πακέτο ορεο τριμμένο που έχουμε κρατήσει και στρώνουμε πάνω στη βάση,
Το αφήνουμε στο ψυγείο να πήξει και προσθέτουμε μαρμελάδα που έχουμε διαλύσει με 1 κουταλιά της σούπας ζεστό νερό-.εγώ βάζω φράουλα-εσείς ότι θέλετε.Καλοφάγωτο.
Εγώ έβαλα 500 γρ.Φιλαδέλφεια,100 γρ.ζάχαρη άχνη και σπιτικό σιρόπι φράουλας.
Συνταγή από Sophia Fatseas- Κωνσταντινα Μιχαλοπουλου- οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ