Υλικά
200γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
100γρ ζάχαρη καρύδας
1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ
1 κ. γλ. μαγειρική σόδα
250 μλ. γάλα αμυγδάλου
1 κ. σ. χυμό λεμόνι
80 μλ. ηλιέλαιο ή ελαιόλαδο
1 κ. γλ. εκχύλισμα βανίλιας
100 γρ σταγόνες μαύρης σοκολάτας.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°
Ανακατεύουμε το αλεύρι, το μπέικιν,τη σόδα,και την ζάχαρη σε ένα μπολ.
Ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα άλλο μπολ καλά με μίξερ.
Ανακατεύουμε όλα τα υιικά μαζί μοιράζουμε το μάγμα σε φόρμα για καπκεικς.
Ψήνουμε 15 - 20 λεπτά στον αέρα 180°.
Συνταγή από Eleftheria Triantafilopoulou-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ