Συνταγή και Υλικά
Βάζουμε σε κατσαρόλα
6 ποτήρια ή κούπες νερό
4 ποτήρια ή κούπες ζάχαρη
1 σακουλάκι 500 γρμ νισεστές--- όλα αυτά στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε .
Σε μικρό κατσαρολάκι βάζουμε 1 κούπα σπορέλαιο 5 κουταλιές ζάχαρη.
Όταν πάρει το χρώμα που θέλουμε το ρίχνουμε στην κατσαρόλα με τα υπόλοιπα που ήδη αρχίζει κ πήζει.
Ανακάτεμα μέχρι να γυαλίσει. ρίχνουμε τα αμύγδαλα μετά το στρώνουμε στο ταψί και γκριλ για 10 λεπτά να πάρει λίγο χρώμα .
Συνταγή από Litsa Mouta"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ