Συνταγή
Ζυμώνουμε τους κεφτέδες ως συνήθως και τους ροδίζουμε στο γκριλ.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι, τρεις κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες, τρεις πράσινες πιπεριές κέρατο σε λωρίδες, δυο πορτοκάλι πιπεριές σε λωρίδες, ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, δυο σκελίδες σκόρδο λιωμένες και τα σοτάρουμε.
Προσθέτουμε χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.
Βράζουμε να μισομαλακώσουν οι πιπεριές.
Προσθέτουμε τους κεφτέδες και ίσως λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.
Συνταγή από Reggina Filippou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Ζυμώνουμε τους κεφτέδες ως συνήθως και τους ροδίζουμε στο γκριλ.
Σε κατσαρόλα βάζουμε λάδι, τρεις κόκκινες πιπεριές σε λωρίδες, τρεις πράσινες πιπεριές κέρατο σε λωρίδες, δυο πορτοκάλι πιπεριές σε λωρίδες, ένα κρεμμύδι ψιλοκομμένο, δυο σκελίδες σκόρδο λιωμένες και τα σοτάρουμε.
Προσθέτουμε χυμό ντομάτας, αλάτι, πιπέρι και λίγο νερό.
Βράζουμε να μισομαλακώσουν οι πιπεριές.
Προσθέτουμε τους κεφτέδες και ίσως λίγο νερό και βράζουμε το φαγητό μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.
Συνταγή από Reggina Filippou-οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ