Υλικά και εκτέλεση για 30 κομμάτια.
8 αυγά
1 και μισό ποτήρι ζάχαρη
1και μισό ποτήρι αλεύρι
1και μισό ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό
1 μπέικιν
1 βανίλια όλα ανακατεμένα με το αλεύρι.
Σιρόπι
4 μισή ποτήρια νερό
2και μισό ζάχαρη--έβαλα 2 ζάχαρη να μην είναι.πολύ γλυκό
1 πορτοκάλι κομμένο για άρωμα
7 λεπτά βράσιμο
Σιρόπι ζεστό γλυκό χλιαρό.
Γέμιση
2 μόρφατ 1 ζαχαρούχο. Για να τα γεμίσουμε και γλυκό κεράσι.
Χτυπάμε πολύ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατέψουν και ρίχνουμε μέσα το αλεύρι με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Λαδώνουμε τα φορμάκια και βάζουμε από 2 κουταλιές στο καθένα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο αντιστάσεις 180 για 20 με 25 λεπτά ανάλογα το φούρνο...σιροπιάζομαι ...αφήνουμε να κρυώσουν και τα κόβουμε στη μέση τα γεμίζουμε και γαρνίρομαι με τη σαντιγί !! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΚΑΛΗ ΑΠΌΛΑΥΣΗ !!
Συνταγή από Theodosia Halvatzh-Οι χρυσοχερες-ηδες
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ