Κότσια με πατάτες στην γάστρα !!!
Αυτά τα κυριακάτικα φαγητά της μαμάς έχουν άλλη νοστιμιά!!!
ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαριναρινάρουμε τα κότσια σε μια λεκάνη ρίχνουμε, ελαιόλαδο (προαιρετικά μπορείτε να μην βάλετε γιατί το χοιρινό έχει λίπος)
Αλάτι και πιπέρι, ένα μεγάλο ξερό κρεμμύδι στο μούλτι, λίγο σκόρδο και μουστάρδα.
Αανακατεύουμε να πάνε παντού τα υλικά μας τα κλείνουμε με καπάκι σε τάπες και τα βάζουμε στο ψυγείο.
Σήμερα το πρωί μπήκαν στην γάστρα με πατάτες και λίγο φρέσκο λεμόνι 🍋 από επάνω λαδόκολλα και έκλεισε με το καπάκι την γάστρα σε μέτριο φούρνο για τρεις ώρες, εξαιρετικό μαλακό κ νοστιμότατο!!!
Συνταγή από Dimi Varsam -Οι χρυσοχερες-ηδες .
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ