Αφράτο πολύ ωραίο κέικ μυρμηγκάτο !!!!
Υλικά
5 αυγά 1 ώρα εκτος ψυγείου
1 κούπα ζαχαρη
1 κούπα καλαμποκέλαιο
2 μισή κούπες αλεύρι ανακατεμένο με 1 μπεικιν
μισή κούπα τρουφα ζαχαροπλαστικης ανακατεμένη και αυτη με το ξυσμα απο ενα πορτοκάλι ή λεμόνι εχω έβαλα και απο τα δύο.
1 κούπα φαντα πορτοκαλάδα με ανθρακικό.
Χτυπάμε πολυ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν.
Ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια αλεύρι με τη φαντα τρουφα μπεικιν
Πολύ σημαντικό ανακατεμενα με το αλεύρι .
Ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175 βαθμούς για 55 σχεδον λεπτα ο καθένας ξέρει το φούρνο του ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !!!
Theodosia Halvatzh "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Αφράτο πολύ ωραίο κέικ μυρμηγκάτο !!!!
Υλικά
5 αυγά 1 ώρα εκτος ψυγείου
1 κούπα ζαχαρη
1 κούπα καλαμποκέλαιο
2 μισή κούπες αλεύρι ανακατεμένο με 1 μπεικιν
μισή κούπα τρουφα ζαχαροπλαστικης ανακατεμένη και αυτη με το ξυσμα απο ενα πορτοκάλι ή λεμόνι εχω έβαλα και απο τα δύο.
1 κούπα φαντα πορτοκαλάδα με ανθρακικό.
Χτυπάμε πολυ καλά τα αυγά με τη ζάχαρη να αφρατεψουν.
Ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια αλεύρι με τη φαντα τρουφα μπεικιν
Πολύ σημαντικό ανακατεμενα με το αλεύρι .
Ψηνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 175 βαθμούς για 55 σχεδον λεπτα ο καθένας ξέρει το φούρνο του ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !!!
Theodosia Halvatzh "ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ