Υλικά
200 γραμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
1 πιπεριά πράσινη μεγάλη ψιλοκομμένη
1 κ.γλ. αλάτι (κοφτή)
2 - 3 κ.σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
10 φέτες ζαμπόν σε κομματάκια
400 γρ. Γιαούρτι στραγγιστό
130 γραμ. βούτυρο
2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 αυγό
250 γραμ. φέτα σε τρίμματα
200 gr κίτρινο τυρί τριμμένο
πιπέρι
Σ'ενα τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρουμε τις πιπεριές, το ζαμπόν και τον μαϊντανό.
Βάζουμε σε μπολ το γιαούρτι, το αυγό και το βούτυρο που έχουμε λιώσει.
Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το περιεχόμενου του τηγανιού.
Ρίχνουμε το αλάτι, το αλεύρι, το μπεικιν.
Προσθέτουμε και τα τυρια και ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Βουτυρώνουμε τις θήκες των μαφινς και γεμίζουμε μ'ενα κουτάλι.
Ψήνουμε για 25-30 λεπτα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 170° στον αέρα.
Βγαίνουν 15 Μάφινς.
Συνταγή από Eleni Tsoutsoudaki-Bassalou"ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ".
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ