ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΣΠΕΣΙΑΛ ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΦΤΙΑΞΕΙ !!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
220 γραμμάρια πλήρες γάλα εβαπορέ,
1 μόρφατ μεταλλικό κουτί,
200 γραμμάρια ζάχαρη,
1 κουταλιά της σούπας λεμόνι,
50 ml νερό
2 πακέτα μπισκότα πτι μπερ.
Βάζουμε το εβαπορέ 3 ώρες στην κατάψυξη.
Κάνουμε την καραμέλα:
Βάζουμε στο τηγάνι το νερό,την ζάχαρη,το λεμόνι ανακατεύουμε μόλις πάρει το καραμελωμένο χρώμα κατεβάζουμε.
Χτυπάμε την μορφατ σε πολύ σφιχτή σαντιγί.
Χτυπάμε το εβαπορέ πολύ καλά να σφίξει να φουσκώσει.
Ενσωματώνουμε τα δυο,ριχνουμε και την καραμέλα ανακατεύοντας πάρα πολύ απαλά και...
ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΟΥΜΕ:
Βάζουμε στο τάπερ μια σειρά μπισκότα συνολικά 20,ρίχνουμε πάνω το παγωτό,και τοποθετούμε επάνω πάλι μπισκότα!
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΣΤΑΛΩΣΕΙ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΚΑΛΟ ΤΟ ΕΒΑΠΟΡΕ!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou-Αγαπάμε Μαγειρική !!!! Αγαπάμε Ζαχαροπλαστική !!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ