Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ψαρόσουπα !!!




Βάζω το ψάρι με νερό ίσα που να σκεπαστεί ρίχνω λίγο αλάτι και βράζω το ψάρι.
Σε μια άλλη κατσαρόλα βάζω 3 κουταλιές ελαιόλαδο κρεμμύδια χοντροκομμένο πατάτα κύβους και τα τσιγαρίζω ελαφρώς,βάζουμε μετά το 1κολοκυθι ,1 ντομάτα μικρή κομμένη στα 4, 2 καρότα,σέλινο,σελινόριζα κυβάκια λίγο πιπέρι , ζωμό λαχανικών,κουρκουμά και το ζωμό από το ψάρι σουρωμένα και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα λαχανικά μας και 10 λεπτά πιο πριν ρίχνουμε 2 κουταλιές ρύζι Καρολίνα και μετά από 5 λεπτά εγώ έριξα μέσα 4 γαρίδες ,
Αφού βράσει και το ρύζι μας αραιώνουμε σε μισό μεγάλο λεμόνι 1 μικρο κοφτό κουταλάκι κορν φλάουρ και το αφήνουμε να πάρει 2 βράσεις και σβήνουμε .
Με τα υλικά που σας έδωσα είναι για 1 ψάρι βγάζει 2 με 3 μερίδες φαγητό.
Εγώ δεν την θέλω νερουλή ,για αυτό φροντίστε να μην έχει πολλά νερά σύμφωνα με τα υλικά που θα βάλετε.
Αν θέλετε να το κάνετε πιο εύκολα βάλτε όλα τα λαχανικά στη χύτρα με λίγο ζωμό η νερό μα βράσουν και μετά ρίξτε το ζωμό από το ψάρι που έχετε βράσει σε άλλη κατσαρόλα,ρίξτε και το ρύζι και τις γαρίδες και ακολουθείστε την υπόλοιπη διαδικασία κανονικά.



Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ  ΓΚΟΛΦΩ ΝΙΚΟΛΟΥ‎--ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ