Γιουβετσάκι με κοτόπουλο έχετε δοκιμάσει ? Αν όχι χάνετε ,όλη η νοστιμιά στο πιάτο !!!🐔😋
Υλικά
Κοτόπουλο σε μερίδες
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
3-4 ντομάτες ψιλοκομμένες χωρίς τη φλούδα
Ελαιόλαδο
Αλάτι πιπέρι και λίγο κουρκουμά
Κριθαράκι
Πλένουμε Πολύ καλά τις μερίδες του κοτόπουλου και τις τοποθετούμε σε ταψί.
Ρίχνουμε τις ντομάτες το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά ανακατεύουμε και ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει καλά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε ζεστό νερό αναλόγως με το κριθαράκι.
Εγώ έβαλα μισό πακέτο κριθαράκι και έριξα 3,5 φλιτζάνια νερό ζεστό.
Ρίχνουμε και το κριθαράκι γυρνάμε το κοτόπουλο από την άλλη πλευρά και βάζουμε ξανά στο φούρνο μέχρι να ψηθεί καλά το κριθαράκι και να ροδοκοκκινίσει και από την άλλη πλευρά το κοτόπουλο...✓
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Marina Hatzidaki-ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ -ΗΔΕΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ