Οι πιο ωραίες Αφράτες, Γευστικές Πίτσες που θα έχετε φτιάξει
ΥΛΙΚΑ
1 νεροπότηρο χλιαρό νερό,
2 φακελάκια ξερή μαγιά,
2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,
1 νεροπότηρο γιαούρτι,
1 νεροπότηρο σπορέλαιο,
2 αυγά,
1 κιλό περίπου αλεύρι,
30 γραμμάρια βούτυρο,
4 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες,
10 ελιές κομμένες.,
3 ντομάτες σε κυβάκια,
κασέρι σε κυβάκια,
1 κουταλάκι του γλυκοί αλάτι!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε στο μπολ το νερό, τις μαγιές, την ζάχαρη και 2 κουταλιές της σούπας και ανακατεύουμε με σύρμα .
Το αφήνουμε 10 λεπτά.
Συνεχίζουμε, προσθέτουμε το γιαούρτι, το γάλα χλιαρό, το σπορέλαιο, τα αυγά και ανακατεύουμε με σύρμα.
Τέλος, προσθέτουμε αλεύρι, αλάτι, άλλα το αλεύρι χούφτα χούφτα ζυμώνοντας να έχουμε αφράτη ζύμη.
Ρίχνουμε και το βούτυρο και ζυμώνουμε.
Την σκεπάζουμε για 1 ώρα!
Στην ασυνέχεια την πατάμε, την ζυμώνουμε ελαφρώς και κόβοντας την κάνουμε μπαλίτσες και τις τοποθετούμε στην λαδόκολλα.
Τις σκεπάζουμε για 30 λεπτά!
Στην συνέχεια, σε κάθε μπαλίτσα πατάμε με τον πάτο ενός μικροί ποτηριού και τα κόβουμε γύρω γύρω κλείνοντας τα ανά δυο.
Τα σκεπάζουμε για 20 λεπτά.
Τέλος, τα πατάμε ξανά στην μέση, τους τοποθετούμε πιπεριά, ντομάτα, ελιά, κασέρι και αλείφουμε με κρόκο αυγού και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς προθερμασμενο για 15 με 20 λεπτά φυσικά ανάλογα τον φούρνο!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ