Κυριακή 18 Αυγούστου 2019

Τέλεια σπέσιαλ πίτσα σκεπαστή !!!



ΥΛΙΚΑ:
1 έτοιμο φύλλο σφολιάτας,
500γρ.γκούντα τριμμένη,
1πακετο λουκάνικα χωριάτικα τα κόβουμε ροδέλες,
15φετες μπέικον ψιλοκομμένο,
1κρεμμύδι ξερό σε κυβάκια ,
200γρ.μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες,
1κοκκινη πιπεριά Φλωρίνης ψιλοκομμένη,
1αυγο χτυπημένο και
λίγο σουσάμι
κέτσαπ και
μουστάρδα!

Εκτέλεση:
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι λίγο ελαιόλαδο.
 Ρίχνουμε το κρεμμύδι το αφήνουμε να τσιγαριστεί και μετά βάζουμε όλα τα υπόλοιπα!
Τα λουκάνικα,το μπέικον,την πιπεριά,τα μανιτάρια και τα τσιγαρίζουμε για 5λεπτα βάζουμε την μια σφολιάτα κάτω στο πυρέξ ανακατεύουμε σε ένα μπολ την κέτσαπ με την μουστάρδα
Το Ρίχνουμε στην σφολιάτα το απλώνουμε καλά να πάει παντού
Ρίχνουμε το μισό τυρί την γκούντα πάνω από την πίτα βάζουμε την γέμιση που είναι στο κατσαρολάκι και από πάνω πάλι το υπόλοιπο τυρί
Περνούμε και το άλλο φύλλο σφολιάτας και το κλείνουμε
Καλά χτυπάμε το αυγό και αλείφουμε πάνω στο φύλλο Ρίχνουμε και λίγο σουσάμι το ψήνουμε στους 180βαθμους για 35 λεπτά και είναι έτοιμο.

Η Συνταγή είναι της κ. Xristina Gewrgiopoulou – “Χρυσές Συνταγές”


ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ