Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Πάστες αμυγδάλου πανεύκολες !!!



ΕΎΚΟΛΕΣ ΠΑΣΤΕΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΕΥΚΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΥΛΙΚΑ!!

ΣΥΝΤΑΓΉ
Παίρνουμε 1 έτοιμο παντεσπάνι βανίλιας κάνουμε ένα ΣΙΡΌΠΙ με.1 κούπα νερό 1 κούπα ζάχαρη βράσιμο 3 λεπτά.
Χτυπάμε και 4 φακελάκια έτοιμη σκόνη βανίλιας Γιώτης όπως γράφει η συσκευασία και ρίχνουμε μέσα 1 κούπα σκόνη αμυγδάλου.
Χτυπαμε1 μόρφατ μεταλλικό κουτί με 2 κούπες άχνη ζάχαρη και ξεκινάμε..

ΣΥΝΑΡΜΟΛΌΓΗΣΗ:
Παντεσπάνι,σιρόπιασμα λίγο, κρέμα ξανά παντεσπάνι σιρόπιασμα λίγο, κρέμα, παντεσπάνι σιρόπιασμα και τέλος σαντιγί, καβουρδισμένο αμύγδαλο και κερασάκι!!
ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΌ ΜΑΣ ΠΑΝΤΕΣΠΆΝΙ,ΚΡΈΜΑ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΉΣΟΥΜΕ!!!!Το κόβουμε την επόμενη σε κομμάτια και σερβίρουμε!!

 Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ Tzeni Tsanaktsidou -AΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!!