Μηλοπιτάκια με σφολιάτα πολύ εύκολα και γρήγορα!!
Υλικά εκτέλεση !!!
Σε ένα κατσαρολάκι βάζω μια κουτ.σούπας βούτυρο και μόλις κάψει προσθέτω 2 μήλα ψιλοκομμένα,1κ.γλ.κανέλα,2 κουτ.σούπας ζάχαρη καστανή (εγώ έβαλα καρύδας), ένα κουτ.γλυκού μελι,μια χούφτα καρύδια και βράζω σε μέτρια θερμοκρασία για δέκα λεπτά ανακατεύοντας τακτικά.
Αφήνω το μείγμα να κρυώσει.
Παίρνω ένα φύλλο σφολιάτας κόβω σε τετράγωνα,χαράζω κάθετα 3-4 λωρίδες στη μέση,βάζω γέμιση διαγώνια και τυλίγω.
Αλείφω με κρόκο αυγού διαλυμένο σε λίγο νερό και ψήνω στους 180 στον αέρα μέχρι να ροδίσουν. Πασπαλίζω με ζάχαρη άχνη!!
Συνταγή εκτέλεση φωτό Efi Prentza ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ