ΥΛΙΚΑ
1 κιλό αλεύρι,
νερό,
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,
4 κουταλιές της σούπας ξύδι,
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
φέτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βάζουμε στο μπολ 1 κιλό αλεύρι,2 ποτήρια νερού χλιαρό νερό,1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι,4 κουταλιές της σούπας ξύδι,4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και τα ζυμώνουμε!
Αφήνουμε σκεπασμένη την ζύμη για 1 ώρα!
Στην συνέχεια την τοποθετούμε στον πάγκο και την ξαναζυμώνομαι!
Την χωρίζουμε σε 8 μπάλες ,της κάνουμε μικρά φιλαράκια τα οποία ανά δυο βουτυρώνοντας τα τα ανοίγουμε φύλλο!
Στο κάθε φύλλο βάζουμε στην άκρη φέτα τριμμένη,ρολάρουμε το στριφογυρίζουμε και το κλείνουμε στρογγυλό!
Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα.στο ταψί τα βουτυρώνουμε πολύ καλά και τα.ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα!
Συνταγή φωτό εκτέλεση Τζένη Τσανακτσίδου -ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!