Ποιο αφρατο γευστικο ΡΟΛΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ με ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ δεν γινοταν!!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
6 αυγα,
80 γρ ζαχαρη,
80 γρ σπορελαιο,
1 βανιλια,
155 γρ αλευρι φαριναπ,
200 γρ μαρμελαδα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Χτυπαμε τα ασπραδια με 20 γρ ζαχαρη σε σφιχτη μαρεγκα!
Χτυπαμε τους κροκους με 60 γρ ζαχαρη και την βανιλια 2 λεπτα και ριχνουμε 25 γρ λαδι χτυπαμε 1 λεπτο!
Προσθετουμε το αλευρι κοσκινισμενο στο μειγμα κροκων και ανακατευουμε με μαριζ!
Ριχνουμε το υπολοιπο λαδι και ανακατευουμε!
Συνεχιζουμε ριχνουμε σε δοσεις την μαρεγκα και ανακατευουμε παρα πολυ απαλα και καλα το μειγμα!
Βαζουμε λαδοκολα στο ταψι το ρηχο φουρνου τοποθετουμε το μιγμα και ψηνουμε στους 180 β προθεεμασμενο για 20 λεπτα αναλογα τον φουρνο!
Οταν το βγαζουμε το αναποδογυριζουμε σε λαδοκολα και το γυρναμε σε ρολο να παρει το σχημα του!
Οτανκρυωσει το σνοιγουμε τοποθετουμε μαρμελαδα και το ξανακλεινουμε!
Συνταγή από Tzeni Tsanaktsidou-ΑΓΑΠΑΜΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!