Tzela Antonopoulou
Τσιγαριαστά χορταράκια με κολοκυθοκορφάδες και τυράκι..........!!!!!
Ενα άκρως καλοκαιρινό αρωματικό και πεντανόστιμο φαγάκι!!!!!
Καλή σας όρεξη!!!!!
Υλικά
1 κιλό κορφάδες και τρυφερά κολοκυθάκια με τον ανθό τους
1/2 κιλό βλίτα και σέσκουλα ανακατεμένα
4 κρεμμυδάκια φρέσκα
1 ματσάκι μάραθο
2 σκελίδες σκόρδο
1/3 φλ. λάδι
Χυμό από 1 λεμόνι
Αλάτι πιπέρι
100 γρ φέτα περίπου ή όσο μας αρέσει
Εκτέλεση
Καθαρίζω και πλένω τα χορταράκια μου και τα κολοκυθάκια.
Ψιλοκόβω τα κρεμμυδάκια το σκόρδο και το μάραθο....και τα βάζω στην κατσαρόλα με το λάδι να σοταριστούν.
Προσθέτω σταδιακά τα χόρτα και τα γυρίζω να μαραθούν.
Τέλος βάζω και τα κολοκυθάκια.
Αλατοπιπερώνω .
Χαμηλώνω τη φωτιά , σκεπάζω την κατσαρόλα και σιγοβράζω το φαγητό με τα υγρά που κατεβάζουν τα χορταράκια.
Στο τέλος σβήνω το φαγητό με το χυμό λεμονιού και πασπαλίζω με φέτα .
Αφήνω να πάρει μια δυο βράσεις και κατεβάζω από τη φωτιά.
Καλή επιτυχία!!!!!
Συνταγή από Tzela Antonopoulou-Οι χρυσοχέρες-ηδες