Πέμπτη 28 Μαΐου 2020

Cheesecake φράουλας διαίτης με γλυκαντικό στέβια !!!


Υλικά
Για τη βάση:
250 γρ. μπισκότα Digestive χωρίς ζάχαρη
125 γρ. μαργαρίνη με χαμηλά λιπαρά [λιωμένο]
Διαφήμιση

Για τη γέμιση:
600 γρ.  τυρί κρέμα με χαμηλά λιπαρά
60 γρ.  γλυκαντικό  πχ στέβια
200 γρ. κρέμα γάλακτος

Για την επικάλυψη:
Μαρμελάδα φράουλας διαίτης

Εκτέλεση
Για τη βάση:
Τρίβουμε στο multi τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το βούτυρο.
Βάζουμε μέσα σε ταρτιέρα το μείγμα του μπισκότου και πιέζουμε πολύ καλά σε όλη την επιφάνεια. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 οC για 10-12′ βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε να κρυώσει.

Για τη γέμιση:
 Χτυπάμε με το μίξερ χειρός το τυρί, τ0 γλυκαντικό stevia σε χαμηλή ταχύτητα, προσθέτουμε τη κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για 2′ ακόμα.
  Γεμίζουμε τη ταρτιέρα , ισιώνουμε  την επιφάνεια με μια σπάτουλα ώστε να είναι λεία και το βάζουμε στο ψυγείο, για περίπου 1 ώρα. Όταν κρυώσει καλύπτουμε όλη τη επιφάνεια  του cheececake μας με την μαρμελάδα διαίτης.

Βρείτε κι άλλες νόστιμες συνταγές στο https://www.sintayes.gr