Η πιο εύκολη Τούρτα Ferrero Rocher. Κάντε τους όλους να παραμιλάνε με αυτήν την επαγγελματική συνταγή ζαχαροπλαστείου.
Η συνταγή για το παντεσπάνι εδώ: https://youtu.be/LMv31glSbB4
Υλικά (Ingredients):
-3 φέτες παντεσπάνι (3 pieces sponge cake)
-350 γρ. κρέμα γάλακτος 35%, κρύα (350 g whipping cream, chilled)
-150 γρ. πραλίνα "Sisinni" (150 g praline "Sisinni")
-380 γρ. πραλίνα Nocciolata "Sisinni" (380 g praline Nocciolata "Sisinni")
-40 γρ. ηλιέλαιο (40 g vegetable oil)
Για το σιρόπι (For the sugar syrup):
-100 γρ. καυτό νερό (100 g hot water)
-100 γρ. ζάχαρη (100 g sugar)
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --> https://www.youtube.com/watch?v=87FZuiOzCDE&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0VW3G8Qr8CuT9h0i9pYYtgTWZOpYXwNrU2dJPcmyRskiPUobLDgWqSejI
Sakura 2020 by Roa https://soundcloud.com/roa_music1031
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0
Free Download / Stream: https://bit.ly/sakura-2020
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/mXEBzTy68Hc