Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020

Πανακότα!!!


Κατερινα Μαδικα

Πανακότα!!! Το πιο ελαφρύ γλυκάκι !!!!

Υλικά
600ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά
150ml γάλα φρέσκο
6 κουταλιές σ. Ζάχαρη
2 βανίλιες
6 φύλλα ζελατίνη




Εκτέλεση
Βάζουμε τη ζελατινη σε μπολ με κρύο νεύρο να μαλακώσει.
Βάζουμε ενα κατσαρολάκι στο μάτι ριχνουμε την κρέμα γάλακτος το γάλα τη ζάχαρη, μόλις πάρει μια όραση την τραβάω ρίχνω τις βανιλιες και τη ζελατινη.
Ανακατεύουμε καλά .
Τη ριχνουμε σε μπολακια και τα βαζουμε στο ψυγείο περιπου τρείς ώρες.
Σερβίρουμε με μέλι η γλυκό κεράσι.

Συνταγή από κ.  Κατερινα Μαδικα-Οι Χρυσοχέρες-ηδες