Κατερινα Μαδικα
Πεινιρλί σπιτικά ,αφράτη ζύμη ,τέλεια ψημένα !!
Υλικό για την ζύμη.
Τρία φλυτζάνια αλεύρι λευκό .
Ένα φλιτζάνι νερό χλιαρό.
Ένα φλιτζάνι γιαούρτι.
Ένα κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη.
Δυο κουταλάκια του γλυκού αλάτι.
Ένα φακελάκι ξερή μαγιά.
Εκτέλεση!!
Άφησα τη ζύμη μια ώρα να ξεκουραστεί και στη συνέχεια χώρισα το ζυμάρι και έπλασα τις βαρκούλες.
Έβαλα γέμιση σαλτσα ντομάτας μπέικον ζαμπόν μοτσαρέλα ένταμ και γκούντα.
Τα εψησα στους διακόσιους βαθμούς αντίσταση έως ότου ροδίσουν.
Τη συνταγή για τη ζύμη τη δανείστηκα απο την κ.Ελενη Καππου και ήταν εξαιρετική .
Συνταγή από Κατερινα Μαδικα-Οι Χρυσοχέρες-ηδες