Η λεμονάδα είναι το απόλυτο καλοκαιρινό ρόφημα! Συνδυάζουμε τις αντιοξειδωτικές του λεμονιού με τις αντιβακτηριακές ιδιότητες του μελιού και φτιάχνουμε το τέλειο αναψυκτικό.
Υλικά:
1 1/2 φλιτζάνι χυμό λεμονιού
6 κουτ. σουπ. ανθόμελο
ξύσμα από 1 λεμόνι
1/2 φλιτζάνι νερό
2 φλιτζάνια σόδα αναψυκτικό
Εκτέλεση:
Ζεσταίνετε το χυμό λεμονιού και προσθέτετε το μέλι.
Ανακατεύετε ώστε να διαλυθεί το μέλι.
Αδειάζετε το μείγμα σε μια κανάτα προσθέτετε το ξύσμα, το νερό και τη σόδα και ανακατεύετε. Τοποθετείτε την κανάτα στο ψυγείο για 1 – 2 ώρες.
Σερβίρετε τη λεμονάδα σε μεγάλα ποτήρια με πάγο και φέτες λεμονιού.
πηγη