Παγωτό σάντουιτς σαν μηχανής όπως παλιά!!!!Λιώνει στο στόμα!!!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
500 γραμμαρια κρεμα γαλακτος πληρες,
350 γραμμαρια ζαχαρη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Βαζουμε στην εστια σε κατσαρολακι την κρεμα με την ζαχαρη ανακατευουμε και οταν λιωσει η ζαχαρη την κατεβαζουμε την αφηνουμε θερμοκρασια δωματιου να κρυωσει.
Την βαζουμε.στην συνεχεια στο ψυγειο σκεπασμενη με το.καπακι του ταπερ η διαφανη ζελατινα και το αφηνουμε συντηρηση ολη νυχτα!
Την επομενη την βγαζουμε απο το ψυγειο αφηνουμε 2 λεπτα θερμοκρασια δωματιου και την αφρατεβουμε με το μιξερ 7 λεπτα!
Το βαζουμε στην καταψυξη για ωρες!
Και στην συνεχεια οταν το βγαζουμε το αφηνουμε λιγο θερμοκρασια δωματιου και φτιαχνουμε σαντουιτσακια η σε χωνακια η και σκετο!
Εαν θελουμε προσθετουμε βανιλια στην διαδικασια!!
Συνταγή από Tzeni TsanaktsidouΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!