Εύκολα Ζαμπονοτυροπιτάκια σαλιγκαράκια !!!
Υλικά:
1 συσκευασία σφολιάτα
20 φέτες ζαμπόν
20 φέτες τυρί κίτρινο
Κέτσαπ
Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη σφολιάτα,βάζουμε κέτσαπ ελάχιστη για να μη μας καεί κατά το ψήσιμο,απλώνουμε το ζαμπόν, το τυράκι,ρολάρουμε,κόβουμε ροδέλες, τοποθετούμε σε λαδόκολλα κ ψήνουμε στους 190οC μέχρι να ροδισουν!!!
Συνταγή από κ. Κυριακή ΝικολακοπούλουΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ