Σάββατο 27 Ιουνίου 2020

Ζαμπονοτυροπιτάκια σαλιγκάρια !!!


 Εύκολα Ζαμπονοτυροπιτάκια σαλιγκαράκια !!!

Υλικά:
1 συσκευασία σφολιάτα
20 φέτες ζαμπόν
20 φέτες τυρί κίτρινο
Κέτσαπ

Εκτέλεση:
Ανοίγουμε τη σφολιάτα,βάζουμε κέτσαπ ελάχιστη για να μη μας καεί κατά το ψήσιμο,απλώνουμε το ζαμπόν, το τυράκι,ρολάρουμε,κόβουμε ροδέλες, τοποθετούμε σε λαδόκολλα κ ψήνουμε στους 190οC μέχρι να ροδισουν!!!


Συνταγή από κ. Κυριακή Νικολακοπούλου‎ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ