Κατερινα Μαδικα.
Μοσχαράκι κοκκινιστό με ρύζι το μαμαδίστικο φαγάκι !!!
Εκτέλεση για το κρεας!!
Σοτάρω στην κατσαρόλα μου ενα κρεμμύδι με το ελαιόλαδο και το κρέας μαζί.
Στη συνέχεια προσθέτω τη σάλτσα ντομάτας αλάτι και πιπέρι ρίγανη και ψιλοκομμένη πιπεριά Φλωρίνης και το βράζω μέχρι να μαλακώσει το κρέας και να δέσει η σάλτσα .
Για το ρύζι!!
Το βάζο στην κατσαρόλα με νερό να βράσει και Ρίχνω λίγο κρόκο Κοζάνης για να δώσει ωραίο χρώμα και ιδιαίτερη γεύση με το που θα βράσει σουρώνω το νερό και σοτάρω με βιτάμ και σερβίρω μαζί με το μοσχάρι!!
Συνταγή από κ. Κατερινα ΜαδικαΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ